Partnerünk a Webuni!

Örömmel jelenthetem, hogy az autodidakta kurzusok innentől a Webuni oldalán is elérhetőek.

A Webuni egy új kezdeményezés ami az online-oktatás népszerűsítését tűzte ki céljául. Teljesen egyedi és széles választékot kínálva az interneten keresztül tanulni vágyóknak. Kurzusaik a web-design és programozás terültetől kezdve a bűvész trükkökön keresztül egészen a zongora leckékig tart, magába foglalva mostantól a hálózatkutatás és a valószínűségszámítást is.

www.webuni.hu

Az oldalukon számtalan ingyenes képzést találhattok (pl.: az autodidakta képzések), de aki esetleg a fizetős képzésben bízik, az egy jelképes összegért feliratkozhat a speciálisan az igényekhez igazított tananyagokhoz is.

Ha pedig úgy döntöttél, hogy te is oktatóként próbálkoznál, egy egyszerű regisztrációval megteheted, majd pedig virtuális segítséggel, vagy az oldal szerkesztői segítségével, könnyedén létrehozhatod a saját kurzusaid, amiket vagy ingyenes formában vagy pedig fizetősként te magad is publikálhatsz.

Amennyiben a fizetős megoldást választod, az oldal egészen kedvező juttatásban részesít, ugyanis eltérve az általános arányoktól, itt a kurzusaid bevételének a teljes 70% téged illet!